Psittacus Breeding Hıgh Energy Formula Yüksek Enerjili Pelet Yem 12 Kg
Kullanım Şekli
Ürün Bilgileri
Kullanım
Bu ürün, bu süre zarfında yüksek kaliteli protein açısından zengin bir beslenme ihtiyacına ek olarak, palmitik yağdan zengin uygun bir yağ asidi içeriğinden faydalanan orta ve büyük boy türlerin üreme aşamaları için tasarlanmıştır (Ara,Jako, Poicephalus, gibi büyük papağanlar vb.). gibi Ekilen üreyen gıda üreme üretecek şekilde formüle edilmiştir. Bu aşama için uygun amino asitli yüksek protein seviyeleri içerir. Ayrıca, özellikle yağ asitleri, Omega 6 ve Omega 3 girdileri ile formüle edilmiştir. Bu ürünün vitamin ve antioksidan konsantrasyonu, yetiştirme mevsiminde artan gereksinimleri karşılamak için bakım ekstrüzyonlu gıdalardan daha yüksektir.
Kullanım talimatları
Papağanın diyetinin% 100’ünü oluşturacak şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte, diyette çeşit çeşitliliği sağlamak için günlük taze meyve ve sebzeler sağlanırsa, Psittacus’un toplam alımın% 70-80’inden az olmamasını öneririz. Temel asal gıda Psittacus olan papağanlara hiçbir vitamin veya mineral takviyesi verilmemelidir. Tekrarlı ve / veya çok sayıda koyun olması durumunda, gönüllü alımın kalsiyum kaynağı olarak Psittacus Kalsiyum Granit Kabuğumuza erişim sağlamamızı öneririz. Her gün yiyecek ve su yenilemek uygundur. Kapalı bir kap içinde açıldıktan sonra serin ve kuru bir yerde saklayın.
Günlük alım miktarı
Kuşların tüketimi vücut ağırlığının% 5-8’i arasında değişir. Orta büyüklükteki türler (örneğin Afrika Gri papağanları) günde 25-40g tüketirler.
Kompozisyon
Tahıllar, yağlı tohumlar ve meyveler, bitkisel yağlar, baklagiller tohumları, fruktoz, kuru yumurta, mineraller, kurutulmuş bira mayası, inülin (% 0,05)
KatkıTatlandırıcı bileşiklerin karışım
(Yucca schidigera özütü% 0,015 içerir); Rosmarinus officinalis özü; Tagetes erecta extract / Sepiolit / Tokoferol bakımından zengin doğal organik özler, palmitoil-6-askorbik asit / İz element bileşikleri (demirli şelat, kuprik şelat, manganez şelat, çinko şelat, kalsiyum iyodat susuz ve selenometiyonin hidroksi analoğu) / Vitaminler , Pro vitaminler ve benzer etkilere sahip kimyasal olarak iyi tanımlanmış maddeler (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, Pantotenik asit, Niasin, Folik asit, Biyotin, Kolin klorür, B-karoten, Betain susuz)
Analitik unsurlar
Nem% 7,0, Ham protein% 23,5, Ham petrol ve yağlar% 14,5, Ham elyaflar% 4,1, Ham kül% 5,8,
1-Bu ürünler komple yemlerdir. Hitap edilen kuşlara gerekli besin maddelerinin hepsini içerirler. Kuşun tükettiği her porsiyon gerekli tüm besin
maddelerini hem de doğru oranda içerir.
2-Bunlar, münhasır ve tek besin olarak verilmek üzere tasarlanmıştır. Aynı zamanda karıştırılmış besinlerin (ekstrude yemler + tohumlar) temel
bileşeni olarak da kullanılabilir.
3-Ürün, paketlendiği şekilde kuru olarak verilmelidir.
4-Hayvanlar verilen tüm komple yemi tüketirler, hiçbir israf olmaz.
5-Yüksek stabiliteleri ve hayvanların israf etmemesi, sadece yemliklerin kapasitesine bağlı olarak bunların uzun aralıklarla verilmelerini olası kılar.
6-Kuşlar formülleri farklı bileşenlerini seçemezler ve en çekici olanlarını yerle. Bu sorun,beslenmenin tohumların karışımına dayandığı zamanlarda ve özellikle aynı kafeste birden fazla kuş olduğu yerlerde bilhassa önemlidir. Bu durumlarda, her zaman önce yiyen birey veya baskın bireyler en çekici olan tohumları seçerler; hiyerarşide daha alt sınıftaki bireyler ise geri kalanı yerler. Sonuç olarak, teorik olarak formüle edilmiş ve homojen bir şekilde tüketilmesi beklenen besini hiçbiri sindiremezler.
7-Günlük idare basittir ve hızlı çözümleri vardır. Görevleri minimize eder ve basitleştirir.
8-Kuşlar kafes içerisinde neredeyse kirlenmez. Hiçbir atık üretilmediğinden (tohum kabukları), pratik olarak da zemine hiçbir şey düşmez.
9-Tohumların yemlikten temizlenmesi görevi tamamen ortadan kalkar. Bu da şu konularda tasarruf sağlar:
•Tohumların temizlenmesi ve geri dönüştürülmesi için gerekli zaman.
•Bir yemlikte tohumlar veya sadece kabuklarının mı kaldığına dair şüpheler.
10-Yemliklerdeki mevcut yem seviyesinin kontrolünü büyük ölçüde kolaylaştırır.Yemin varlığını çıplak gözle kontrol edebiliriz.
SKT :19-11-18